img

Издъхналата в Спешното във Враца и мъжът до нея криели страшни семейни драми ВИДЕО

/
/
/
255 Views

43-годишната Миглена Сиреняска от врачанското село Пудрия е жената, починала мъчително в Спешното във Враца, пише BulNews.

Жената има детенце на 6 години от първи брак, което след смъртта ѝ остава сираче.

Преди 4 години години съпругът ѝ починал от рак и известно време тя отглеждала момченцето сама. Малко след това жената започнала отношения с мъжа, който е бил с нея и до последно онази вечер в болницата.

 

 

Двамата живеели на семейни начала, а през почивните дни пътували до Пудрия.

По данни на „Конкурент“, мъжа, с когото живеела Миглена, се е грижел за нея и сина й. Той също имал голяма лична драма в живота си. Бил женен за румънка и имал дете, но тя го напуснала и отвела детето в родината си. Така след това се събрал с починалата и създали семейство.

Към момента не е ясно кой ще поеме грижите за момченцето, но това най-вероятно ще са родителите на Миглена, които живеят в Пудрия.

Миглена е работила във фирма за производство на хляб в областния център. Последните няколко дни обаче жената не била на работа, тъй като не се чувствала добре.

Извънредни новини около смъртта на жената, издъхнала пред очите на детето си, чакайки в спешното във Враца ВИДЕО 18

Колегите разказват ѝ, че е била добра и кротка жена, готова да помогне на всеки и била в прекрасни отношения с всички във фирмата.

Погребението на жената е било днес в родното ѝ село Пудрия.

Видео: Иван Илиев, Фейсбук

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text