img

Зрители: Билалов спря по грозен начин впечатляващата игра на Огнян Велинов в Стани богат

/
/
/
548 Views

Впечатляващата игра на Огнян Велинов в “Стани богат” приключи по един доста любопитен начин.

Умният мъж стигна до 13 въпрос за 30 000 лева. Въпросът гласеше: Какво повредило пръстите на дясната ръка на статуята на Христос в Рио де Женейро? Отговорите бяха, дрон, въжета на алпинисти, мълния и градушка.

 

Велинов използва последния си жокер “Обади се на приятел” и се обади на сина си. Жокерът му каза в последния момент верния отговор. Но Велинов каза, че така и не го чу.

Водещият на предаването Михаил Билалов дяволита каза: “Аз чух, но нямам право да ти кажа”. След това той се обърна към публиката и каза: “Млък”.

В крайна сметка Огнян Велинов не пожела да рискува и се отказа от играта. Жалко, че не успя да чуе сина си, защото имаше потенциал да спечели голямата сума.

 

Зрителите на предаването нападнаха Билалов в социалните мрежи:

“Много рядко гледам телевизия. Следях ви с интерес. До тази вечер. Не ви прави чест да се отнасяте така с толкова знаещ участник. Подсказвате на хора ,които не знаят даже елементарни неща. Загубихте ме завинаги! Просто трябваше да повторите каква каза синът на Огнян. Нямам думи, или по- скоро възпитанието ми пречи да ви пиша всичко, което ми се иска! А Огнян да си ги похарчи със здраве!”

 

“Да не повторите , какво е казал приятел по телефона , е все едно да покажете процентите на публиката за три секунди и да ги скриете. А за човека ме е яд, толкова е умен и как може мълния и дрон да са му еднакви отговори. Дронът е пластмаса , как може да счупи паметник”

 

“Никога опитът да бъде спрян играч не е бил толкова грозен. Преди все си мислех, че е малшанс никой да не е печелил голямата награда, в България имаше страхотни играчи, а въпросите са наистина трудни нагоре. Сега съм убедена, че не е така. Това беше абсолютна гавра и смятам, че трябва да бъде отнесено към собствениците на франчайза на предаването. Бяхте любимото ми предаване, изгубихте ме… грозно! Този човек, ако беше спечелил тези пари, нямаше да изгубите, а щеше да спечелите. Въпросът трябва да получи гласност, преди да бъде заметено всичко.”

 

“Когато спирате по такъв начин играчи като Огнян, а ни пробутвате участници, които са отишли да изкарат по една заплата, рейтингът на предаването ще върви в посока само надолу. Да, вярно е, че ще спестите някой лев, но да не се учудвате, ако изчезнете от ефир поради нисък рейтинг.”

 

Източник: plovdiv24

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text