img

Задава се титаничен сблъсък! ГЕРБ издига Бойко Борисов за президент?

/
/
/
558 Views

ГЕРБ ще издигне за президент Бойко Борисов, ако има избори 2 в 1 наесен, научи Narod.bg от няколко независими източника.

Към днешна дата това е една от най-вероятните възможности, които се обсъждат в шайката ГЕРБ. Според източниците на Narod.bg партията ще забави обявяването на кандидата максимално, тъй като такава е тактиката им през годините. „Така искат и при вот 2 в 1 да мобилизират максимално гласоподавателите си“, разясни един от източниците ни.

Narod.bg припомня, че, ако действително Борисов се издигне за кандидат-президент, това би било поредното доказателство за прословутата му непоследователност.

През 2011 г. той категорично обяви, че ще се кандидатира за държавен глава на следващите избори. Дали междувременно забрави, или просто излъга, но на изборите за президент през 2016 г. Борисов прати Цецка Цачева срещу генерал Румен Радев, който я срази.

С това шикалкавенията на Бойко Борисов „тука има, тука няма“ по темата „президент“ обаче съвсем не свършват.

В средата на юли 2021 г. Борисов обяви пред журналисти, че ГЕРБ има човек за президент и дори очерта профила му: „Умен, висок, красив и с коса“. Попитан дали има очила – той добави: „да може да маха и слага очилца – да прави така като Дани Митов – да показва ерудиция, знания на езици“, обясни Борисов.

Ето, че месец по-късно Боко е забравил какво е наговорил и е решил сам да се пусне в битката за „Дондуков 2“, тъй като явно няма доверие на нито един „умен, висок, красив и с коса“ кандидат.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text