img

Жаси от “Сделка или не“ показа милионера, който й направи три деца СНИМКА

/
/
/
449 Views

Помните ли русата сексбомба Жасмина Тошкова – Жаси от „Сделка или не“. Блондинката изчезна от светския небосклон, след като реши да създаде семейство и да стане майка.

До този момент не беше показвала богатия си приятел, който успя да я откаже от славата и амбициите й за телевизионна кариера. Тези дни реши да поправи тази грешка и да покаже на последователите си в социалните мрежи кой е тайнственият мъж до нея.

За мъжът на Жаси знаехме само, че се казва Ариф и е сириец. Тя умишлено не споделяше негови снимки, но сега изневери на тази традиция.

Красавицата е на морска почивка, каквато подобава на богаташка съпруга – на яхта, със скъпо шампанско и гурме специалитети. Тя е и видимо е различна от времето на шоуто по Нова тв, но пък почитателите й главоломно растат.

Ариф Маджид или Хари, както го наричат близките му, е сириец и е син на Зеки Маджид. Последният е собственикът на фирмата, която държи правата за KFC, веригата в предлагането и приготвянето на риба „Nordsee“ и „Дънкин Донътс“. Жаси и Ариф се сдобиха с първа рожба през 2014 г. а за следващите две години, тя роди още две деца.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text