img

Ексклузивна прогноза за войната Русия-Украйна от феномена Божидар Караджов! До 9-и март…

/
/
/
408 Views

Президентът на Русия Владимир Путин обяви началото на военна операция в Украйна. Минути по-късно бяха нанесени тежки артилерийски удари в районите на Донецк и Луганск.

Ракети бяха изстреляни по всички важни военни обекти и бази в поне половин Украйна. Хиляди жители на украинската столица Киев напускат града с колите си. Основните булеварди са блокирани от колони от автомобили.

Светът се стресна от този развой на събитията и вече смята, че третата световна война чука на вратата. Редица световни лидери се изказаха и осъдиха настъплението, а НАТО и Съветът за сигурност на ООН се събират на спешни срещи.

Президентът на България Румен Радев в извънредно обръщение обяви, че към момента няма пряка опасност за страната ни, а премиерът Кирил Петков по-късно посочи, че се откриват три пункта, където ще се евакуират български граждани от Украйна.

Има ли шанс за мир и ще бъде ли избегната Трета световна война? По какъв начин може да бъде заровена томахавката и как ще се отрази случващото се на страната ни – с тези въпроси се обърнахме към феномена Божидар Караджов.

По думите му всичко ще се реши в следващите две седмици.

„Предстоят невиждани санкции, в които ще се обедини целия свят срещу Русия, без изключения, в това число ще се включи и Китай. Именно това ще доведе до ескалация на напрежението“, прогнозира той.

„До трета световна война обаче няма да се стигне. Най-късно до 9-и март ще се успокоят нещата“.

Ситуацията няма да се размине без жертви. По думите му обаче, те няма да са много. Очаква се обаче бежанска вълна, която да стигне и до пределите на нашата страна.

По думите му България няма да вземе активно участие във военни действия. „Наша военна сила няма да се включи, но ще има настаняване на натовски части у нас. България ще е коридор за преминаване на военни на Алианса.

Караджов коментира още, че причината за конфликта между Русия и Украйна се корени на съвсем другаде, като е намесен и външният дълг на Щатите, Китай и международните пазари.

„Между другото да спомена, че ще има предсрочни парламентарни избори в България“, каза още той.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text