img

Д-р Николай Михайлов заяви кой е в по-силна позиция: ГЕРБ или ПП

/
/
/
95 Views

„ГЕРБ в момента е в по-силна позиция. Те умеят повече от другите. В тази важна фаза, къде са Кирил и Асен? Борисов е в екрана и съумява да говори неща, които са валидни и чути от много хора“, заяви пред Дарик радио психиатърът д-р Николай Михайлов.

Той е убеден, че по време на лидерската среща Борисов и Петков са се прегърнали и попита откога лицемерието не е политическа добродетел и умение.

„Ако направят коалиция с ГЕРБ, ПП са свършени, ако не направят – имат всички основания, че ще бъдат свършени, те нямат полезен ход. Христо Иванов и ДБ могат да останат в твърдото ядро, защото той се движи по-интелигентно в този хаос“, поясни д-р Михайлов.

„Арестът на Борисов беше кулминация на глупостта на Кирил Петков и Асен Василев, защото те нямаха идея за продължение. Мислеха, че ще го унижат, но са си сервираш един унизен лидер на опозицията е нелепо поведение, политически неадекватно“, добави психиатърът.

Advertisement

Лидерът на „Възраждане“ според него е маломощен, защото си поставя непостижими цели. „Той е на границата на едно фантазиране, на ръба на реалността. Никога няма да управлава България“.

„Мисля, че всички се готвят за избори не знам кога. Който направи партиен кабинет, ще загуби. Партията е нарцис по дефиниция и няма да се даде на народа“.

Източник: demokrat.bg

Материалът Д-р Николай Михайлов заяви кой е в по-силна позиция: ГЕРБ или ПП е публикуван за пръв път на Новини от Балканите и света.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text