img

Джулиана Гани чукна 30 по изрязан бански в сърцето на Рая (Снимки):

/
/
/
1080 Views

Доминикана е сред най-предпочитаните екзотични дестинации в цял свят. А Пунта Кана е истински бисер в сърцето на републиката – не просто град, това е истинско късче от рая, разположено в най-източната провинция на Доминиканската република – Ла Алтаграсия.

Там окото може действително да попие невероятни пейзажи, а тези, които могат да си позволят да им се насладят на живо, са истински щастливци. 

Именно Пунта Кана избра за ваканционната си дестинация една от най-известните дами у нас – Джулиана Гани . Посещението ѝ съвпадна с нейния 30-и рожден ден , който Гани отпразнува вчера. Всъщност, ако трябва да бъдем честни, носителката на титлата „Мис Силикон“ за 2013 г. отбеляза личния си празник на две различни места.

Двамата с половинката ѝ Илиян Найденов първоначално прекараха известно време в Мадрид, където се насладиха на истинска романтична приказка, както сама написа в своя Инстаграм, обядвайки в едно от множеството заведения из улиците на испанското селище, при това под звуците на песента „My heart will go on“ на Селин Дион, изсвирена от румънски акордеонист.

Джулиана Гани рожден ден

По-късно еротичният модел и фитнес инструкторът отлетяха за Пунта Кана, където максималните температури достигат почти 30 градуса, позволявайки на посетителите да захвърлят дрехите си, оставайки по бански костюм, и да се разходят по крайбрежието, наслаждавайки се на горещите слънчеви лъчи.

Точно както стори Гани, която преди броени часове тя публикува в мрежата кадър от плажа, на който позира в компанията на две тъмнокожи жени. Трите стоят между редици от шезлонги, а зад тях се издигат множество палмови дръвчета.

Гани по бански

„Ето така мечтаех да посрещна своя юбилей. Обичам да се забавлявам, танцувам,да се смея и да пътувам… Не мисля, че това въобще би се променило.

Нямам търпение да порасне и моето малко Давидче, за да пътуваме вече тримата. Благодаря на всички вас, че сте до мен и ме подкрепяте в добро и зло! Благодаря, че ме приемате такава -емоционална, импулсивна, но истинска“, пише тя към публикацията си.

Джулиана плодове

Естествено, от всички пожелания, които получи за специалния си ден, това, което се открои най-много, бе на любимия ѝ. Той качи в своя профил изображение, разкриващо на последователите му как с Джулиана са впили устни един в друг, придружено от дълъг текст.

„Честит Рожден Ден, моя любима! Знаеш, че не вярвам особено много в пожелания и мечти, а по-скоро в упоритостта и волята. Затова няма да отправям клиширани слова, а ще ти кажа две много важни неща, които НИКОГА да не забравяш!

Винаги ще се боря, трудя и раздавам за теб и твоето щастие! Ще се грижа за семейството ни и ще ви обичам безрезервно!
Ще се съобразявам и ще бъда до теб и Давид независимо от всичко! Всъщност вие сте моето ВСИЧКО! Аз не мога да живея без вас, защото вие сте приоритет номер 1 в живота ми! Обичам те и ти благодаря, че от 7 милиарда души ти избра мен, за да създадем семейство!“, гласи трогателното му послание.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text