img

Граната се взриви в апартамент! Уби мъж и сина му, още едно дете е ранено

/
/
/
7629 Views

В Москва експлозия с граната уби 44-годишен мъж и 14-годишния му син. Ранено е и 12-годишно дете. Инцидентът е станал на 21 август на улица Малая Набережная.

Според разследването бащата на семейството е донесъл у дома граната и е решил да я сложи в килера. Тийнейджърът обаче искал да погледне и изтеглил чека.

 

 

В резултат на експлозията мъжът и момчето са загинали.

 

По време на инцидента майката и още едно 12-годишно дете също са били в апартамента. Момчето е хоспитализирано и сега е в реанимация, жената не е пострадала.

По факта на инцидента е образувано наказателно дело по член 109 от Наказателния кодекс на Руската федерация и член 222 от Наказателния кодекс на Руската федерация.

Съседът на семейството, който пристигна първи на мястото и се обади на лекарите, разказа за телевизия РЕН за инцидента. Според него, когато е влязъл в апартамента опушен от експлозията, е видял окървавения мъж и крещящо момче.

Съседът също отбелязва, че мъжът, който е бил сериозно ранен, се е опитал да се изправи и да пропълзи до жертвите, но очевидецът го е призовал да не прави това.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text