img

Георги Христов скочи срещу “Капките“, ръси обиди за Маги Халваджиян СНИМКА

/
/
/
1153 Views

Георги Христов побърза да оплюе виртуално старта на All Stars сезона на „Като две капки вода“, пише LifeOnline.bg.

За безкомпромисния Христов обаче свалянето на качеството на телевизионния продукт не може да бъде подминато и той се възмути от излъченото в ефира.

„Като два тона л**на! Стар бардак със стари к***ви! И стара маман Халваджиан!“, нарежда арменското шоу с ромски привкус Христов.

Ненавистта на певеца към продуцента е пословична, това не е първият път когато от Фейсбук профила на Жоро Христов замирисва на „Метакса“.

Това обикновено се случва в късните часове, а раздразнението е подкладено от няколко чашки високо октаново гориво със седем звезди. А на сутринта се срамува от написаното и бързо го трие.

 

Предишното виртуално избухване на изпълнителя на „Черно и бяло“ се дължеше на неуредени авторски права. Тогава той напомни на продуцентите на „Като две капки вода“, че са забравили да уредят авторските права на неговото парче, което бе изпълнено в имитаторското шоу от Стефан Илчев.

„Песента ми „Нямам нужда от много приятели“ си има авторски права! Текстът е на Рашко Стойков, а музиката моя, аранжиментът е на Борис Чакъров. Нима се забравя това“, напомня Георги Христов.

Новост във формата се оказа, че всеки понеделник менторите на участниците Етиен Леви, Жоро Низамов и Александра Енева ще имат възможността да дадат общо 10 точки на един от участниците, който се е справил най-добре с подготовката си.

 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text