img

Георги гниел в къщата си в центъра на Бургас поне 3 дни, кучето му го наръфало от глад

/
/
/
700 Views

49-годишният мъж, който бе намерен мъртъв и без лице, е Георги Стоянов от Бургас, научи Флагман.бг. Припомняме, че трупът му бе открит вчера в центъра на Бургас – в къща на ул. „Цар Симеон I“, където той живеел с кучето си. Странните звуци, които издавал домашният му любимец, порода ягдтериер, през последните дни, дали знак на съседите му, че нещо не е наред.

На зловещата находка се е натъкнал приятел на Георги, който вчера следобед е решил да го провери, след като от няколко дни нямал ни вест, ни кост от него. Успял да влезе вътре, но излязъл с ужасяващи писъци.

„С ръце беше си закрил устата, в очите му се четеше ужас. Разбрахме, че е открил Георги мъртъв. Гледката е била страшна, почти цялото лице на човека е липсвало. Той веднага съобщи на хазяина на Георги, обадиха се и на тел. 112. До няколко минути тук дойдоха линейка и полицейски екип“, разказа съсед, станал свидетел на разигралата се трагедия.

Извършена е аутопсия, чиито резултати са показали, че 49-годишният мъж е починал от сърдечна недостатъчност. Георги вероятно е издъхнал още в петък или събота. Въпреки студеното време, той вече е започнал да се разлага, а миризмата в дома му е била непоносима. През тези дни кучето му нищо не е яло, а накрая от глад е нагризало лицето на мъртвия си стопанин.

Георги имал тежък живот. От години бил трудноподвижен, прикован в инвалидна количка. Нямал си никого – синът му отдавна е бил в затвора в село Дебелт и двамата не поддръжали отношения, бившата му жена, която е медицинска сестра, не се интересувала от него. Мъжът живеел изключително бедно, получавал пенсия по болест, но тя не стигала доникъде, едва връзвал двата края. Често просел, за да може да се изхранва и да си купи лекарства, не пиел.

Количката, превърнала се в единствения начин за движение на Георги, стълбите към квартирата му били истински ад за него

Молел хората за средства, за да може да събере пари и за операция на тазобедрената става. Мечтаел някой ден отново да проходи.

Повече от една година Георги не е плащал наем, преди месеци са му спрели и токa, разаказа пред Флагман.бг хазяинът му.

„Въпреки това го оставих да живее тук. Съжалих го, нямаше къде и при кого да отиде“, обяснява собственикът на къщата Костадинов.

Костадинов е видял за последно Георги в петък. Трудноподвижният мъж стенел от болка и извикал хазяина си за помощ. Няколко пъти го е посетил медицински екип. Оттогава не го е виждал. „Той през последните месеци съвсем стана неподвижен, едва-едва се качваше по стълбите, с големи мъки. Напоследък и заради състоянието си, и заради времето не излизаше много“, обяснява още мъжът. Казва, че не е имал нищо против домашния любимец на Георги. Самият той също има две кучета. Често хранел и ягдтериера на наемателя си.

„Кучето е малко, изключително любвеобилно, изобщо не е агресивно, но все пак това е природа, не е яло няколко дни“, така си обяснява хазяинът реакцията на домашното животно към мъртвата плът на стопанина си.

Ягдтериерът е ловно куче – смело и активно, което силно се привързва към семейството си. Според информация в животинските форуми породата е много дружелюбна и послушна, не е агресивна.

Въпреки че е обезобразил Георги, домашният му любимец е вече под грижите на единствения му авер, намерил мъртвото му тяло.

Ягдтериерът е ловно куче, изключително дружелюбна порода, не са агресивни и са привързани към стопаните си
Георги често е обикалял бургаските улици, за да проси. С парите си купувал хляб
Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text