img

Гений на инженерната мисъл събра очите на столичани с творението си

/
/
/
714 Views

Жител на столицата реши по уникален начин проблема с малкото пространство в апартамента си. Неизвестният „инженер” се е сдобил с някой друг квадратен метър към общата площ, сдобивайки се с втора малка импровизирана тераска.

Снимки на творението му се появиха във фейсбук страницата „Видяно в София”. „Нашенската „инженерна“ мисъл за удължаване на апартамента няма граници.

А дали е съгласувана със съответните институции само авторът на строителното произведение е наясно”, пише авторът на снимките, без да уточнява в кой квартал са направени кадрите..

Неочаквано, под поста заваляха куп одобрителни коментари. „Не само, че е красиво, ами е и уникално. Без това произведение тази жалка панелка никога нямаше да я видим…”,

„Като си е направил така терасата човека да не би да ти е влезнал в личното пространство?”, гласят само малка част от коментарите в защита на неизвестния строител.

От тях се уверяваме, че в София живеят и други идейни граждани. „И в Надежда има интересни разширения на апартаменти“, уверява млада столичанка и за да не бъде голословна, подкрепя думите си със снимка.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text