img

Гена Трайкова пие от обяд: Журналистката се налива с вино в работно време (Снимки)

/
/
/
1643 Views

Гена Трайкова се възползва от обедните си почивки, за да пие вино, научи trg. Журналистката бе уловена да притичва от сградата на Би Ти Ви до близък ресторант, където първата ѝ работа беше да прегледа винения лист.

Шефката на новините сподели обяда си, който се ограничаваше само до порция диня, със своя приятелка. По-късно към тяхната компания се присъедини и неизвестен господин, който се настани на стола до Гена.

Бившата любима на Венелин Петков обаче не удостои събеседниците си с внимание и през целия обяд гледаше разсеяно настрани и през 5 минути надигаше чашката с вино. Очевидно Трайкова не изпитва неудобство да пие алкохол в работно време, без да го съчетава поне с храна.

Наскоро журналистката, която в последните години е предимно зад кадър, се появи в ефира на „Тази събота“, за да даде повече подробности за новото интерактивно студио на новините. След изявата ѝ социалните мрежи гръмнаха с негативни коментари по неин адрес, гласящи, че някогашната красавица се е занемарила и доста се е закръглила.

Злите мнения стигнали до ушите на Гена, която веднага решила да се вземе в ръце и се подложила на спартанска диета. Сега се възползвала от изобилието на летни плодове и наблягала на динята, но от виното, което също е калорично, не се отказвала.

Въпреки че бившата новинарка се славеше като една от най-суетните дами в нюзрума на Би Ти Ви, откакто не ѝ се налага ежедневно да е на екран, все по-често може да бъде видяна да ходи на работа без прическа и грим. Афинитетът ѝ към модерните дрехи обаче е непреходен.

Гонещата 40-те журналистка се носи с младежки тоалети, аксесоари и шармантни дамски чанти, като любимата ѝ за това лято наподобява пазарските мрежи за домати от социализма.

 

Гена Трайкова пие от обяд

 

Гена Трайкова пие от обяд

 

Гена Трайкова пие от обяд

Ретро

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text