img

Виктор Димчев: Пиян като прасе кмет на ДБ ми налита на бой

/
/
/
290 Views

Режисьорът Виктор Димчев описа скандална история, в която добре почерпен, тъмносиният кмет на район „Студентски“ Петко Горанов му налетял на бой на снощния протестен концерт на Васко Кръпката, посветен на Украйна. 

„Снощи ходих на протестен концерт. Страхотни хора, отдадена кауза, вълшебни музиканти, много приятели. По едно време до мен се появява много пиян мъж и почва да се набира като младо петле, хем е прошарен“, описа премеждията си във Фейсбук Димчев, като уточнява, че става дума за районния кмет на Студенски, Петко Горанов, от ДБ. „А-у, щял да ме бие.“, написа Димчев.

Любезно му припомням, че е пиян като прасе, той заявява, че бил пил, но предишната вечер, затова смърди на джибри. От десет сантиметра се прави на мъж.

Споделям му любезно да си припомни факти от миналото си, когато ми е искал подкуп в далечната 1997-ма година. Следва кратък въпрос дали наистина е работил в Студентски столове и общежития тогава, през алкохолните пари леко си припомня, разменяме телефони.

В момента го чакам да изтрезнее, защото преди няколко секунди ми се обади по телефона и ми каза, че „ще ми разкаже играта“. После ми звънна втори път, трети път, четвърти път.

Човекът взел едни пари тогава, направил кариера, пораснала му работата и почнал да се големее. Впрочем казусът с лицето съм обсъждал и с един действащ министър от почтените.

Хубавото е, че си пазя документите, договорите, както и техническите чертежи от онова време“, уточни Димчев.
Източник: Лупа бГ

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text