img

Виктор Димчев: Информатор на МВР бе застрелян в центъра на София. Очевидно 90-те се завръщат!

/
/
/
454 Views

Информатор на МВР беше застрелян днес посред бял ден в центъра на София. Това написа в личния си Фейсбук профил продуцентът Виктор Димчев.

„Припомням, че наскоро свидетел срещу другаря Бобоков беше хвърлен от строеж. Очевидно 90-те се завръщат. Няма как да е иначе, когато иконите от онова време – Рашков и Атанасов – управляват държавата. Да си знаете“, допълва Димчев.

Не изпускай тези оферти:

 

Мъж е застрелян в региона на „Парадайс мол“ в София. Според свидетели той е бил убит от колоездач. Сигналът е подаден в 09:35. Човекът има три огнестрелни рани в корема. По непотвърдени данни жертвата е нещатен информатор на МВР.

 

Информацията за лица с подобен статус има налична само и единствено в МВР, така че се предполага, че течът на информация за лицето е именно с адресат министерството на Бойко Рашков. Тази информация сподели специално за Sofia24.bg продуцентът Виктор Димчев.

 

„Вътрешни източници в МВР твърдят, че човекът има пряко касателство с актуално дело и свидетелски показания, които уличават Васил Божков по едно от многобройните разследвания срещу хазартния бос. Убитият днес е бил в близки приятелски отношения с Красимир Каменов, който освен известен криминален бос, е един от хората в списъка на Кирил Петков с 20-те лидери на престъпния свят у нас“, допълва Димчев.

„Инцидентът става навръх Благовещение, а изборът на празника е в стила на мафиотските саморазправи от 90-те години на 20-ти век, когато публичните разстрели се извършваха винаги на знакови дати. По подобен начин в началото на март 2022 беше убит ключов свидетел по делото за отпадъците на братя Бобокови“, припомни Виктор Димчев.

„Трупът му беше намерен върху циментова площадка до цех в завода за акумулатори в Долна баня, като, изглежда, е бих хвърлен от съседна строяща се сграда“, каза още той.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text