img

Вижте тайните дъщери на Путин, за които никой никога не говори (Снимки):

/
/
/
600 Views

В момента името на руския президент Владимир Путин е едно от най-омразните в цял свят, след като вчера конфликтът с Украйна ескалира до краен предел и се стигна до открити нападения, които всички нарекоха „война“. Всъщност личността на руския лидер винаги е била обвита в доза мистерия, още от миналото му в КГБ.

Бракът на Путин с бившата му съпруга Людмила Путина продължава 30 години, а краят му идва след началото на третия президентски мандат през 2012 г.

Путин и Людмила

По това време първата дама на Русия се оттегля от обществения живот, за да се върне до Путин година по-късно, когато двойката обявява развода си.

„Бракът ни приключи поради факта, че почти не се виждаме.

Владимир е напълно потънал в работата си“, споделя Людмила през 2013 г. „Децата ни пораснаха, всяко от тях живее своя живот.“ 

Но не само някогашната първа дама на Русия пази дискретност около личния си живот. Двойката има две дъщери – Мария и Катерина , които изключително рядко попадат под светлините на прожекторите дори преди да пораснат.

Путин деца

Мария е родена в Санкт Петербург през 1985 г., а Катерина – в Германия през 1986 г., по времето, когато Путин работи за КГБ. И Маша, и Катя, както ги наричат галено, са кръстени на своите баби, разказват от Business Insider.

Когато семейството се премества в Москва през 1996 г., момичетата посещават немско езиково училище. Щом баща им става временно изпълняващ длъжността президент, двете вече не посещават редовни часове и започват домашно обучение.

Путин като млад с дъщерите си

За отношението на Путин към дъщерите си Людмила казва: „Не всички бащи са толкова любвеобилни с децата си, колкото той“, гласи изказване от правителствения уебсайт на президента. „А той винаги ги е разглезвал, докато аз бях тази, която трябваше да ги дисциплинира.“

Мария учи биология в колеж и се записва в медицинско училище в Москва, докато Катерина специализира азиатски науки в колежа. И двете момичета обаче посещават учебните заведения под фалшиви самоличности – не е учудващо, че Путин прави усилия да скрие децата си от медиите и политиката, за да имат нормален живот.

Мария Путина

36-годишната Мария в момента е медицински изследовател и живее в Москва със своя съпруг холандец Йорит Фаасен. Смята се, че двамата имат дете – през 2017 г. Путин признава споделя пред режисьора Оливър Стоун, че е дядо. Когато Стоун попита дали играе с внучето си, Путин отговоря: „Много рядко, за съжаление“.

Маша Путина

Катерина, която днес е на 35 години, е опитна акробатична танцьока и заема висока позиция в Московския държавен университет, оглавявайки старт-ъп на стойност 1,7 милиарда долара.

Катя Тихонова

През 2013 г. тя се жени за руския милиардер Кирил Шамалов, с когото се развеждат 5 години по-късно, а бракоразводното дело им струва цели 2 милиарда долара.

Катя Путина днес

Като всеки държавник обаче, и около личния живот на Путин кръжат слухове, включително за още тайни деца , които той никога не е признавал официално. Повечето от тях са свързани с бившата руска художествена гимнастичка Алина Кабаева.

През 2008 г. вестник „Московският кореспондент“ пише, че Путин се е развел с Людмила и е сгоден за олимпийската златна медалистка Алина Кабаева, бивша художествена гимнастичка и за кратко член на Долната камара на руския парламент. Двамата имат 31 години разлика, като по това време Кабаева е почти на 25, а Путин – почти на 56 г.

Путин и Алина Кабаева

Спекулациите са отречени, а вестникът е закрит няколко месеца по-късно. Впоследствие Путин и Людмила продължават с публичните си изяви като двойка, докато слуховете за връзката на президента с Кабаева продължават. Те обаче никога не са потвърдени, а за тях не се намерени и доказателства. През следващите години се разпространяват спекулации, че Путин и Кабаева имат общо три деца заедно – близнаци, родени през 2019 г., и дъщеря. Ако погледнете тази снимка на Кабаева и сина ѝ, трудно бихте повярвали, че не е дете на Путин – приликата е поразяваща:

Алина Кабаева син

За сравнение – снимки на детето и снимка на самия руски президент като млад:

Путин син

Друга жена, с която руският президент също е свързван, е милионерката Светлана Кривоногих, чиято дъщеря Елизавета (позната повече като Луиза Разова) има „невероятна прилика с държавния глава“, пише независимият сайт Proekt Media, провел собствено разследване.

Светлана Кривоногих дъщеря

Путин тайна дъщеря

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text