img

Веган мама не иска да убие въшките в косата на детето си, пита как да ги пусне живи в естествената им среда

/
/
/
629 Views

Майките на ХХI век отглеждат децата си със съвети, получени от други майки във форумите в интернет. Което, разбира се, не изключва вероятността да се поддават на разнообразни модни течения. Сериозен бум напоследък регистрират всякакви организации за здравословно хранене и начин на живот, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

 

 

Веган обществата не правят изключение, като в социалните мрежи има специализирани групи, една от които е “Веган бебе”. Тя е със статут “поверителна”, т.е. случайни очи не могат да прочетат какво се пише там. Групата е създадена преди около 5 години и към момента в нея членуват 628 души. Не бебета, а родителите им, естествено.

 

 

В подобни затворени групи се търсят отговори на най-разнообразни въпроси. Някои от тях влизат директно в категория “Абсурди”. Ето конкретен пример:

 

Майка споделя, че момиченцето й е хванало въшки в яслата. Мамчето пита “как да изсели горките създания от косата на бебка и да ги пусне живи в естествената им среда”. Нелепият въпрос е бил лайкнат с одобрение, обаче има и няколко групари, които са се усетили и са се похилили на написаната глупост. Добре че се е намерил някой да коментира с шеговит тон истината: “Вече бебка е естествената им среда!”.

 

 

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text