img

Ванга: Людмила Живкова е жива и е сред нас

/
/
/
652 Views

Тайно пророчество на Ванга, дадено пред земляк, излезе тези дни на бял свят. Родният емигрант Георги Костов сподели пред „Ретро“, че приживе феноменалната прорицателка му разкрила как духът на Людмила Живкова отново ще се прероди в България, за да довърши светлото си дело.

Чалга песен за Тодор Живков и местните избори провокира политиците ВИДЕО

51-годишният Костов от години е емигрант в САЩ. Разказва, че му прави неприятно впечатление, че днес малцина от известните у нас не си признават, че Ванга им е помогнала. „Срамуват ли се, що ли, не мога да си обясня, но аз зная за толкова политици и шоузведи, които трябва да мият краката и да пият водата на леля Ванга, защото ги е спасила“, пали се Костов. Той самият не скри, че дължи раждането си на феноменалната жена. Тя помогнала на майка му да зачене с билкова рецепта и таен ритуал. Така се случило, че после съдбата пратила Георги да служи като войник в Петрич. От онези години той си спомня една прелюбопитна история, която до днес не е разказвал никъде, освен пред свои родини.

„През 1981 г. един старшина ме тормозеше и бях решил да бягам от казармата. Бях доста отчаян. По време на една отпуска през юли отидох пред портата на Ванга, но нямах време да се редя на опашката. Тя сякаш усети, че съм на зор и съм отвън и ме повика“, твърди благоевградчанинът. По думите му влязъл и си поговорили с пророчицата около пет минути, когато телефонът някъде издрънчал. „Ванга се сепна, видът й се промени. Сякаш знаеше, както кой я търси, така и какво ще й каже. Забрани на помощничките си да вдигат телефона“, разказва Костов.

Като всеки любопитен младеж той я запитал, защо се крие, а тя му отговорила така: „Ке ми кажат, че Людмила Живковата е починала вчера. А аз това го знам в мига, в който отлете. Но пак ке се върне, оти остави много работа за довършване“, пророкувала Ванга. В онзи горещ юлски ден редник Костов не обърнал голямо внимание на думите й, но по-късно си дал сметка за тяхната значимост.

Доста години по-късно той отново посетил пророчицата в Рупите заради жена си, с която тръгнали да се развеждат. Ванга прозряла, че имат магия, направена от злосторна комшийка. После казала що да сторят, че да неутрализират пагубното влияние на ритуала върху семейното гнездо. Тук благоевградчанинът отново отворил темата за дъщерята на Тодор Живков.

„Въпреки че вече бях инженер, покрай срещите ми с леля Ванга започнах да се интересувам от езотерика. Бях попрочел за възможността душата да се преражда, в което очевидно тя вярваше. Глождеше ме въпросът, какво тогава искаше да ми каже за Людмила“, връща лентата назад машинният инженер. По думите му Ванга го усетила, че пак ще любопитства и го подканила с думите – „Айде, бре, шо още ке питаш, не се срамувай!“. След като чула въпроса, с охота се разприказвала как Людмила е висш дух, който отново ще се прероди в България като висш държавник.

„Жоркооо, това е кръговрат на душите. Я ке си заминам и она ке дойде да си довърши светлото дело. Помни ми думата“, пояснила още Ванга пред слисания поглед на Костов. По негови изчисления, ако това е реалност, то душата на прозорливата за времето си жена отново се е родила през август 1996 г. Именно тогава Ванга си замина от този свят. Костов изчислява, че към днешна дата преродената Людмила е 19-годишна млада жена.

Приживе петричката пророчица нееднократно заявява, че тялото гние, но част от него остава да се развива. Ванга признавала, че не знае точно как да го обясни. Веднъж тя го илюстрирала с думите: „Примерно става ето така: умираш прост, после умираш ученик, после висшист, после ставаш учен или заемаш голям пост и т. н. Ето така е висшето. Това е душата.”

Друг път незрящата жена коментирала, че „само на лошите хора духовете не ги прибират горе. И те не се прераждат.“

„Прераждане има, но това не засяга всички души. На Земята се връщат отново само най-добрите и най-смелите души“, убедена била надарената с духовно зрение жена. Една от тях безспорно е била душата на Людмила Живкова.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text