img

Борис Дали се раздели с жена си, а родителите му научиха, че пак ще стават баба и дядо СНИМКА

/
/
/
670 Views

В животът на фолкпевецът Борис Дали настъпват огромни промени. Преди няколко седмици първо ние съобщихме, че родният секссимвол се е разделил с дългогодишната си приятелка Лили, с която имат две прекрасни момчета.

Наш репортер се сдоби с още една пикантна новина, касаеща семейството на изпълнителя на “Пръскам хонорари”. Оказа се, че проблемите с жена му и внезапната раздяла, която дошла като гръм от ясно небе за семействата им, идва и друга вест. Семейството на Дали бързо ще прежали снаха си, тъй като в най-скоро време ще се радват на ново внуче.

 

Този път баща няма да е Борис Дали, а неговият брат Велислав. Макар да не е известен в публичното пространство, той се смята за красивия и лудия от двамата. От известно време има сериозна връзка с хубаво момиче на име Иви Илиева. Двамата дълго време пазеха от близки и познати, че ще стават родители. Тя е в напреднала бременност и с интересна снимка решиха да съобщят в социалните мрежи.

“Милите дечица на тате. Много, много ви обичам. Чакам с нетърпение рожбичката”, пише под снимката таткото на Велислав и Борис Дали – Орлин Делибалтов, който миналата година се яви на конкурса “Пирин фолк” и стана ясно от къде големият му син е наследил певческия талант.

Велислав работи като озвучител на фолк идолът Константин. Двамата са изключително близки и дори ходят заедно на семейни почивки.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text