img

Бойко, виж как се прави! Бай Георги сам кърпи дупките на твоите пътища (СНИМКИ)

/
/
/
568 Views

81-годишният Георги Иванов от поморийското село Бата се превърна в сензация, след негови снимки и как сам кърпи дупките по улицата обиколи социалните мрежи.

Оказва се, че възрастният мъж редовно може да бъде видян с лопата в ръка и кофа цимент на пътя за съседното село Медово;

Бай Георги е бивш техник и има своя технология за запълване на дупките. Забърква цимент, слага го в дупката и след това нарежда камъни. Казва, че така дори и да мине тежък камион, не се поврежда пресния цимент.

„Като видя дупка и не мога да трая. И дъщерите ми идват всяка събота и неделя тука. Стресират се. За материали съм дал 50 лв., а благодарността на хората няма цена“, каза мъжът пред БГНЕС.

По думите му пътят се разбива от тежките камиони, които возят материал от близката кариера.

Снимките на бай Георги, който запълва дупките на пътя сам, в социалните мрежи публикувал Христо Наумов. Мъжът сподели, че спрял, за да го поздрави за начинанието.

Кметът на селото Георги Георгиев каза от своя страна, че пътят се ремонтира всяка година, а дупките са се отворили след дъждовете. Чакали да се оправи времето, за да ги запълнят.

Бай Георги запълва дупки на пътя

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text