img

Бойко Борисов повече няма да е премиер, млад пъстроок мъж ще поведе България към прогрес

/
/
/
874 Views

НОВИЯТ МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ НА БЪЛГАРИЯ ЩЕ Е ОКОЛО 40-ГОДИШЕН, ВИСОК, С КЪСА КОСА И ПЪСТРООК. Той ще има модерно мислене, ще поведе страната към прогрес и ще успее да обедини нацията. Това прогнозира ясновидката Веска Ковачева от Джулюница, която се съгласи да коментира пред „Борба“ актуалните събития и проблеми у нас.

 

 

По думите й предстои още една година „ходене по мъките“ в политиката, но след това България ще тръгне напред във всяко отношение. Казва, че й се дава предсрочните избори да доведат отново до шарен парламент, но този път партиите ще съумеят да съставят правителство.

Новият кабинет ще бъде коалиционен. Ще ни управляват три партии – ГЕРБ и „Има такъв народ“, а третият участник ще е „БСП за България“ или „Демократична България“, предвещава Веска.

„Партиите ще успеят да се обединят в името на родината. Няма да е лесно, защото всеки иска парче от баницата. Премиерът няма да бъде от ГЕРБ, ще е компромисно решение от трите политически сили. Този човек ще има модерно мислене и е избран и от Бог. Той ще донесе промяната“, заяви ясновидката.

Предрича, че първото положително нещо, което ще предприемат новите управляващи, ще касае доходите на българите. През есента финансовото състояние на сънародниците ни ще се подобри и ЩЕ БЪДЕ ВЪВЕДЕНА МИНИМАЛНА РАБОТНА ЗАПЛАТА В РАЗМЕР НА 1000 ЛВ.

Ковачева е категорична, че Румен Радев ще спечели втори президентски мандат, но ще трябва да положи усилия, за да намери баланс в работата си.

„Виждам, че лека-полека нещата у нас ще се оправят. Най-накрая ще излезем от този безкраен демократичен преход. Българите по света ще започнат да се връщат обратно в родината. Това няма да стане изведнъж, разбира се. Бог иска България да пребъде и да е обединена. Виждам, че от Европа ще дойдат много пари. Дава ми се да не се делим от Русия“, споделя гадателката.

Посочва, че ни очаква слаб туристически сезон и фалирали бизнеси.

„Летен сезон ще има само за богатите, които могат да си позволят да почиват. Не виждам много чуждестранни туристи“, уточни тя.

По отношение на пандемията Веска твърди, че през 2021 г. ще бъде открито лекарство срещу коронавируса. То ще е под формата на спрей, който се пръска в гърлото. Обясни, че медикаментът ще бъде открит от духовни хора и много бързо ще започне да се произвежда и ще стигне до всички точки на света.

„ВИЖДАМ БЯЛО ФЛАКОНЧЕ С ЧЕРВЕН НАДПИС, ТОЗИ СПРЕЙ ЩЕ ПОМАГА НЕ САМО ЗА COVID-19, НО И ЗА ГРИП и за друг инфекции на дихателните пътища. Това ще ни спаси от болестта. Дотогава обаче още много хора ще се разболеят и ще починат. Заразата е кармично изпитание за човечеството. Бог иска да ни даде урок“, казва Веска.

Пророчицата заяви, че не предстоят сериозни катаклизми у нас. По думите й е възможно да има леко земетресение в района на Витоша, където „дреме“ вулкан. Дава й се, че в САЩ предстоят тревожни събития заради стари проклятия, свързани с бивши президенти.

„Ще има самолетни катастрофи, виждам пламъци – нещо ще бъде взривено. Нови непознати болести няма да има“, увери Ковачева.

Галина ГЕОРГИЕВА / Борба

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text