img

Благо и Златка се разделиха със скандал!

/
/
/
453 Views

Една от най-коментираните светски двойки- Златка Райкова и Благо Георгиев са разделени. Краха на връзката им в настъпил, преди 20 дни, малко щом се върнаха от романтичната си ваканция в Малдиви.

 

От две седмици Златка обикаля през уикендите едни от топ заведенията у нас, но без Благой, а в компанияа на приятели, което веднага породи десетки въпроси в светските хроникьори.

Откакто са заедно, двамата не са се разделяли за повече от два дни, което предизвика слуховете, че любовта между тях е вече в миналото. Потвърждение дава и факта, че двамата вече не се следват в социалната платформа- Инстаграм.

И ако Златка продължава дейно да показва ежедневието си в личния си профил, то Благой изчезна от нета. Футболистът не качва нито кратки сторита, нито снимки, освен ако не са свързани с реклама, от която да изкара пари.

Към момента не е ясно кой от двамата е виновен за раздялата им, но запонати твърдят, че отново Благой е разбил поредното си семейство. Припомняме ви, че той развали отношенията си с Христина Витанова, от която има две деца, а след това и Есмер го натири от Русия, като дори не му дава да вижда сина си.

Към момента Златка се грижи сама за общия им наследник- Благой-младши, става ясно от клипчетата, които красавицата качва в нета./show.blitz.bg

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text