img

Бивш супермодел разобличи шефа на агенция “Елит”: “Той ме продаваше на богати мъже, а на 17 преживях ада в апартамента му”

/
/
/
609 Views

Кери Сътън , 52-годишен бивш супермодел , заведе дело във федералния съд в Ню Йорк срещу 70-годишния Джералд Мари . Сътън обвини шефа на агенция „Елит“ , че я изнасилил на 17-годишна възраст в апартамента си в Париж и по-късно да я продавал на богати мъже по света“, предават от Daily Mail.

 

Кери Сътън

Той й давал и кокаин с обяснението, „че ще ѝ помогне да отслабне, за да остане по-успешен модел“, се посочва в съдебното дело.

 

След шест месеца злоупотреба, Сътън отказала да прави секс с Мари. В замяна той я изгонил от апартамента си в Париж, съобщава „The Guardian“.

Бившият супермодел обаче не е единствената оцеляла „жертва“.

Всички знаели за този случай, но мълчали – това било обществена тайна. Обвиненията обхващат периода между 1980 и 1989 г.

Кери Сътън модел

През този именно период Наоми Кембъл, Клаудия Шифър и Синди Крофорд започват кариерата си в „Елит моделс“ …

70 -годишният Джералд Мари работи за Paris Planning в началото на 80 -те години на миналия век, която се слива с Elite Model Management през 1986 г., за да стане неин европейски шеф.

Сред жените, които обвиняват Мари, е бившата журналистка на Би Би Си Лиза Бринкуърт, която изследва отношението към моделите в модната индустрия за документален филм на ВВС, показващ как непълнолетните модели са принудени да правят секс и да употребяват наркотици.

Източник:  https://vijti.com/

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text