img

Бербатов тъне в разкош като болярин! Хотелът му гледа към Царевец, а из Търново звездата фучи с джип за 130 бона

/
/
/
3153 Views

Возилото на Бербо за над 130 000 лева е познато в града и напълно подхожда на излъчването му на звезда. Митко е треньор на нападателите на Етър, но въпреки наглед скромната си длъжност в щаба на Александър Томаш привлича огромен интерес от страна на всички в старата столица, пише столичен вестник, съобщават от пик.

В града Бербо е забелязан да се движи облечен в тесни сини джинси и високи светлокафяви обувки. Това най-вероятно скоро ще се превърне и в най-актуалната местна мода. Хотелът, в който е отседнал Бербатов, разполага със суперлуксозни апартаменти, панорамен асансьор, невероятна гледка към историческия хълм Царевец и СПА зона с топъл басейн и джакузи.

В такава обстановка Берба гради своята стратегия за тренировките в Етър. А вероятно и своите нови ходове в словесната си война с президента на Славия Венци Стефанов. Босът на „белите“ го захапа за това, че като футболист се отказа от националния отбор на България. И че по този начин е казал „майната ви“ на всички в родината. Митко отвърна, че той символизира промяната в нашия футбол. Бил казал „майната ви“ на такива като Стефанов. С това медийната престрелка не спря.

„Бербатов е един самовлюбен млад човек, който говори само в първо лице, единствено число – заяви Стефанов. – Пожелавам му да бъде здрав и да постигне успехи! Ще се радвам един ден да стане мениджър на Манчестър Юнайтед, винаги е приятно да видиш успял българин. За момента обаче буксува като помощник-треньор в Етър.

Като беше футболист, защо не направи нещо голямо за националния отбор, Димитре? В главата ти са някакви кокали… Ако Бербатов си мисли, че ставаш президент, за да лапаш кокала, жестоко се лъже! Кокали няма, момче! Има бачкане! Бачкаш заедно с държавата и за младите, само тогава може да се получи нещо. Кокали има в болните мозъци!“

И след мача на Славия с ЦСКА-София, загубен от „белите“ с 0:1, Стефанов се спря на темата „Бербатов“ в разговора си с репортери.

„Той в Търново говори само с пажовете си – заяви президентът на Славия. – С някой от вас говорил ли е? Мен навсякъде по света ме питат за Стоичков, никога не са ме питали за Бербатов.

Когато Митко Бербатов каза „да го д*хате, аз не искам да играя за България“, това какъв маркетинг беше? Това е антимаркетинг за България? Когато аз съм си давал парите за спорта, той е правил бр-бр-бр. Всяка жаба да си знае гьола. Като го видя да прави нещо за спорта, а не само стойки, да седне и да разговаря с мен.“

По всичко личи, че тази битка тепърва ще се разгаря и двамата участници в нея все още не са казали своята последна дума. Изглежда, че сега на ред е Димитър Бербатов.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text