img

Бащата скъса всички връзки със сина си, когато видя снахата:

/
/
/
763 Views

Външният вид на хората обикновено е първото, което забелязваме при запознанството си с нов човек. По него съставяме и първите си впечатления.

Момиче с брада не очакваше да се омъжи, но…любов
Но дали сме достатъчно широко скроени, за да видим отвъд външността на човека и да го приемем такъв, какъвто е? Тази история е пример за това, как истинските чувства не се определят от външния вид, а от истинската красота :много пълна женаДатчанката Амалие Дженингс винаги е била пълна. Още в детството ѝ родителите са я водили по лекари, опитвайки се да открият причината за наднорменото тегло на момичето. В края на краищата никой друг в семейството не е бил с наднормено тегло. Експертите просто свивали рамене – Амалие била напълно здрава. 

пълно момиченце

С течение на годините килограмите само се трупали. От ранна възраст Амалие била обект на подигравки от съучениците си. Както знаем, децата са много жестоки.

пълно момиченце

Амалие се затворила в себе си. Седяла у дома и часове и играела видеоигри. През 2008 г. в една онлайн игра тя се срещнала със своя бъдещ съпруг Шон от Англия.

двойка влюбени

Те си кореспондират в продължение на една година, после се срещат. Младият мъж не е изненадан от размерите на Амалие, защото е виждал снимките й.

– “Привличат ме дебелите жени. Но определено нямам фетиш към наднорменото тегло. Първо обикнах нейната личност. ”

мъж и жена селфи

Според Амалие в обществото ни се е развил такъв стереотип, че един дебел човек трябва непременно да бъде с дебел човек, а слабият – само със слаб. Момичето отбелязва, че хората се взират и коментират нея и Шон. А бащата на Шон прекъснал напълно всички контакти със сина си, след като научил, че ще се ожени за момиче с нестандартни размери. – “Не обича дебели хора” – признава Шон. Но двойката не се притеснява. Те са щастливи заедно.

щастливи заедно

Какво да правим на първа среща след като сме се запознали във Фейсбук

Любовта на съпруга й помогнала на Амалие да приеме теглото си. Момичето разбрало, че пълнотата й не е нещо ужасно.

– “Да, дебела съм. И това не е нито добро, нито лошо. Това е просто факт”.

Амалие не изключва, че някой ден ще поиска да отслабне, но засега не се притеснява за това. Не иска да се поддаде на натиска на обществото да отслабне.

пълно момиче

– “Аз съм това, което съм. Доволна съм от себе си. Разбира се, има дни, когато не харесвам тялото си. Но това не означава, че е лошо – това е само лош ден.”

Не само съпругът й й помогнал, но и изкуството. Тя вижда собствената си красота в статуетката на Венера от Виллендорф, богинята на плодородието. Оттогава момичето я носи като талисман.

колие талисман

Източник: За жената

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text