img

Арестуваха млад мъж за смъртта на Денис Теофиков

/
/
/
585 Views

Вече има арестуван човек за мистериозната смърт на младия фолкпевец Денис Теофиков, научи Lupa.bg от свой източник в МВР. Още в неделя сутринта е бил задържан 21-годишният Анжел Танков, който е бил приятел на полетелия от 7-и етаж изпълнител. Той е оставен за постоянно в ареста във вторник, след като първоначалната му мярка е била удължена.

„На този етап работим по няколко версии“, лаконични бяха от полицията и отказаха да предоставят допълнителни подробности за ареста на Танков, но потвърдиха за задържането му.

Според наш източник, Анжел Танков е бил задържан с мотив, че в апартамента, в който той живее в „Цариградски комплес“ в столичния квартал „Дружба“ и от който е полетял от високо певеца Денис Теофиков, е окрита дрога. Полицаите са намерили 1 грам кокаин, около 2 грама амфетамини, както и 18 топчета тревиста маса, която при полевия тест е реагирала на марихуна. Младият мъж се държал неадекватно, очевидно под влияние на наркотици. Станало ясно, че родителите му са собствениците на апартамента, в който е станал инцидента. 21-годишният Анжел живеел там и редовно правел безпаметни партита. Някои дори смятат, че е дилър на наркотици.

Денис Теофиков е бил близък приятел на младежа. Той е отишъл в дома му в събота вечерта заедно с приятелката си, с която се скарват. Не е ясно кое е довело до скачането му от 7-ия етаж. Появи се и версия, че младата звезда на фолка може и да е блъснат от високо.

Източник: Лупа БГ

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text