img

Арестуват Златка Райкова в Дубай!? СНИМКИ

/
/
/
4004 Views

Златка Райкова и нейният любим Благой Георгиев решиха да избягат от студа в България и се отдадоха на романтична ваканция в Дубай. Уви, влюбените гълъбчета толкова са скъсали джоба, че пътешествието им се оказа отново по работа. 

 

Изглежда обаче, блондинката не е запозната със законите в емирството или поне се е опитала да ги избегне, заради което може да се озове в затвора и да плаща огромна парична глоба. Златка може да лежи зад решетките, тъй като е решила да си показва прелестите в пустинята.

 

В ОАЕ, както във всяка друга държава, скромността и сдържаността са норма на поведение, както за местните хора, така и за чуждестранните гости, които трябва да уважават законите, правилата и обичаите на страната, в която се намират. Туристите не е нужно да носят фередже, но все пак Арабските емирства са мюсюлманска страна, и избирайки дрехи за почивката, дамите трябва да избягват мини-поли, дълбоки деколтета и прозиращи рокли на голо тяло.

Тази информация явно не е достигнала до Златка, която реши да направи специална фотосесия в пустинята по доста оскъдно облекло. Местните гледали Златка като сексуален обект и през цялото време подхвърляли нецензурни изрази. Фотосесията е реклама на новата модна линия на Райкова, която се опитва да наложи на пазара./show.blitz.bg 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text